Бутални бустери Airpol серия APD 720

Бутални бустери Airpol серия ADP 720 за високо налягане до 40 bar.

Дебит от 3 до 5 m³/min

Налягане до 40 bar

Бустерите Airpol ADP 720 са с дебити до 5 m3/min и налягане до 40 bar. Използват се за раздуване на PET бутилки в големи автоматични раздувни машини, които са с по – висока производителност и раздуват бутилки с по – голям обем. Този тип бустери се използват и в други приложения, където изискването за налягането на сгъстен въздух е 40 bar.

 

ПРЕДИМСТВА:

  • Надеждна стоманена конструкция на бустерната глава
  • Самостоятелно табло за управление с електронен контролер
  • Вградени серия от защити

Синерга ООД предлага и други модели в категория Бустери за високо налягане!

Описание
Бусерите за високо налягане Airpol ADP намират широко приложение в хранително-вкусовата промишленост за раздуване на PET бутилки, където се изисква сгъстен въздух с по – високо налягане от стандартните консуматори на сгъстен въздух. В такива случаи е много по-ефективно използването на вече сгъстения оперативен въздух и досгъстяването му до необходимото налягане. Използването на сгъстен въздух с високо налягане и редуцирането му за захранване на останалите консуматори е голяма загуба на енергийна ефективност.

Бустерите Airpol са с ниски обороти, едностъпални с въздушно охлаждане, V – образни дву цилиндрови компресори. Тези компресори са изключително удобни и евтини за експлоатация поради своят лесен сервиз. Бустерите Airpol ADP са напълно автоматични и са с редица защити в това число ниско налягане на входящия въздух, липса или компрометирано смазване и много други. Тези машини са проектирани да работят при високи натоварвания и постоянен работен цикъл.

Контролера на бустера може да работи както в локален режим, така и в отдалечен режим, като всички модели са оборудвани си централен контролер и панел за оператора, от където може да се настройват всички работни параметри, както и да се следи за текущото състояние. Параметрите, които се следят от контролера са:

  • претоварване на двигателя
  • ниско налягане на входа
  • ниско налягане на маслото
  • свръхналягане
  • управление на соленоидните клапани
  • измерване на работното налягане
Технически характерситики
МоделНалягане на изхода
[bar]
Входящо налягане
[bar]
Дебит
[m³/min]
Мощност
[kW]
Размери
[mm]
Тегло
[kg]
ADP 7204010522 1335 x 875 x 850480