Винтови бустери Airpol серия DSC

Дебит от 6,67 до8,33 m³/min

Налягане от 25 до 32 bar

Винтовите бустери Airpol серия DSC са с маслено впръскване, като компресиращият елемен е винтова двойка. За разлика от буталните бустери, винтовите са предназначени за много по – високи натоварвания и непрекъснат процес на работа.

Винтовите бустери с маслени впръскване са много гъвкави и в съчетание с двойната сепарация и вграден афтеркулер, те осигуряват сгъстен въздух с високо качество и без пулсации на налягането. Винтовите бустери са значително по – тихи и без вибрации. Този тип бустери са лесни за експлоатация поради напълно автоматичната система за управление с вграден микропроцесорен контролер.

 

ПРЕДИМСТВА:

  • В комплект с резервоар за сгъстен въздух
  • Самостоятелно табло за управление с електронен контролер
  • Компактни размери
  • Вградени серия от защити

Посетете нашата категория за още модели Бутални и винтови бустери за високо налягане Airpol, които доставя Синерга ООД

Описание

Винтовите бутери Airpol ADS за налягане до 40 bar и Airpol DSC за налягане до 32 bar са проектирани да доставят небходимото количество сгъстен въздух при високи натоварвания. За разлика от другите бустери, тези на Airpol произвеждат сгъстен въздух без пулсации със значително по-ниска температура и при ниски нива на шум. Бустерите могат да бъдат оборудвани с честотен преобрзувател за промяна на скоростта на винтовата двойка и дебита. Управлението и мониторинга на компресорите се осъществеява от електронен контролер, чрез който налягането се настройва със стъпка 0,01 bar. 

Сърцето на всеки бустер Airpol е високоефективната компресорна система Rotorcomp MK80, в която всички компоненти са вградени. Компресорния модул се състои от винтова двойка, интегрирана в сепараторния съд, оборудван с клапан за минимално налягане, входящ клапан и филтрираща систрема. Благодрение на модулния дизайн системата е изключително надеждна и възможността за утечки е изключена.

Технически характерситики
МоделНалягане на изхода
[bar]
Входящо налягане
[bar]
Дебит
[m³/min]
Мощност
[kW]
Размери
[mm]
Тегло
[kg]
DSC37-252566,6737 2125 x 1036 x 13001180
DSC55-323268,3355 2125 x 1036 x 1300 1200