Синерга ООД – официален дистрибутор на компресорно оборудване Ingersoll Rand.

Имаме страхотна новина: Синерга ООД има нов партньор за компресорно оборудван в лицето на Ingersoll Rand.

В началото, когато създадохме Синерга бяхме просто търговска фирма, която продаваше компресорно оборудване. През годините разбрахме, че е много по – важно за нашите клиенти да им помогнем чрез правилни стратегии да изберат най – надеждното и енергийно ефективно решение. През 2018 година установихме, че политиката на Ingersoll Rand напълно съвпада с нашите идеали и цели да осигуряваме най – качествените и надеждни решения и подписахме договор за партньорство.

Ако се интересуваш от сгъстен въздух и четеш тази статия най – вероятно няма нужда да ти обяснявам кои са Ingersoll Rand и какво е качеството на техните компресори, но смятам, че ще бъде интересно на всеки да научи малко повече за един от визионерите в сгъстеният въздух.

Ingersoll Rand е създадена през 1871 година от Simon Ingersoll, когато патентовал неговата парна сонда за скали. По – късно през 1905 година фирмата се обединява с Rand Drill Company. Днес в Ingersoll Rand работят повече от 40 000 служители в повече от 60 страни по света. Фирмата има 13 милиарда годишен оборот, посветен да създава свят с устойчив напредък и трайни резултати.

Всички права върху съдържанието принадлежат на СИНЕРГА ООД