Мобилни винтови компресори с бензинов или дизелов двигател

Компресори с бензинов двигател

Мобилните винтови компресори с бензинов двигател Ви осигуряват необходимата мощност на места, лишени от електрическо захранване. Не трябва да използвате генератор за тяхното задвижване, а само да налеете гориво в резервоара. Резултатът е голямо количество сгъстен въздух. Те са по-мощни от електрическите варианти, което ги прави предпочитан избор за професионална употреба. Полезни са за професионалисти, работещи на строителен обект без електрическо захранване. Позволяват доста гъвкав контрол. Ако е необходима ниска мощност, може лесно да се регулира, за да работи бензиновият двигател с намалена скорост, което позволява контрол върху разхода на гориво и по-малко разхищение. По този начин осигуряват възможност за наблюдение и регулиране на нивата на шума, ако е необходимо. Способни са да осигуряват необходимия дебит за захранването на няколко пневматични инструмента едновременно, за разлика от електрическите. Оборудвани са с теглич, за да бъдат транспортирани посредством превозно средство.

Компресори с дизелов двигател

Мобилните винтови компресори с дизелов двигател могат да бъдат използвани навсякъде. Потребителите на този вид винтова компресорна техника не трябва да се страхуват, че ще останал лишени от сгъстен въздух поради неочаквано прекъсване на електрозахранването. Ще избегнете този често срещан проблем на строителни площадки и работа при неблагоприятни метеорологични условия. Притежават огромна мощност и висок въртящ момент, необходими за задвижване на промишлено оборудване и машини. Прегряват изключително бавно единствено и само при огромно натоварване с което са удачни за продължителна употреба. Могат да бъдат оборудвани с електрически стартер, за да бъде по-лесно стартирането. Всички компоненти са изработени от надеждни материали и поместени в здрав, защитен корпус. Като цяло дизеловата горивна система е по-икономична. Освен това е опростена и се нуждае от по-малко разходи за поддръжка. В допълнение, съхраняването и транспортирането на дизелово гориво е лесно и безопасно.

Мобилни компресори на достъпна цена

От малки и средни по размер до големи при нас Ще намерите отлични, мобилни винтови компресори за Вашите нужди. Те ще бъдат доверен спътник на всеки майстор, който се нуждае от мобилно захранване за своите машини и инструменти. Където и когато и да се нуждаете от сгъстен въздух, предлаганите от нас модели са оптимизирани за лесен транспорт. Оборудвани са с теглич и окачване, и могат да се придвижват по пътища от европейската пътна мрежа. Винаги са в готовност за движение и работа там, където Ви трябват. В състояния са да функционират при всякакви метеорологични условия. Разработени спрямо индивидуалните нужди и изисквания на нашите клиенти. Можете да разчитате на техника с компактни размери и балансиран дизайн, съчетани с превъзходни нива на ефективност. Ако търсите винтова компресорна техника на разумна цена, която да отговаря на Вашите специфични нужди, сте попаднали на правилното място. Сред възможностите Ви за избор са следните две предложения.

Разгледайте категория Винтови компресори и вижте моделите, които се предлага от Sinerga!

Мобилен винтов компресор с бензинов двигател серия PB80. Дебит от 1 до 1,4 m³/min

Мобилни винтови компресори серия PDP с дизелов двигател Perkins. Дебит от 2 до 5 m³/min

Мобилни винтови компресори серия PDK с дизелов двигател Kubota. Дебит от 4 до 7 m³/min.

Мобилни винтови компресори серия PDP с дизелов двигател Perkins. Дебит от 5 до 11 m³/min

Мобилни винтови компресори серия PDP с дизелов двигател Perkins. Дебит от 12 до 25 m³/min

Мобилни винтови компресори серия PDC с дизелов двигател Caterpillar. Дебит от 12 до 25 m³/min