Обучение ново поколение винтови компресори Ingesoll Rand серия RS.

Синерга ООД е представител на компанията Ingersoll Rand за България. Като техни партньори, ние участвахме в поредното обучение свързано с новото поколение винтови компресори, които Ingersoll Rand предлагат на пазара.

Какво ми направи впечатление по време на обучението в Букурещ:

1. Много по – голямата винтова двойка на серията RS 75i, която се върти при много по – ниски обороти. Поради големината на двойката и ниските и обороти подаването на масло се извършва от две места.

2. Нова система за управление и диагностика. Измерва температурата в няколко точки, като по този начин позволява много бърза и лесна диагностика. В случай на прегряване на сервизният инженер му е необходимо 3 клика в контролера

 

Ingersoll Rand е компания, която постоянно инвестира в иновации и съвременни технологии. Плод на последните разработки в компресорното оборудване е изцяло обновената серия винтови компресори с масленo впръскване RS. Новите модели са създадени за да осигурят най – важното за всеки завод – надеждно захранване със сгъстен въздух и по – ниска сметка за ток при увеличен производствен капацитет.

 

Какво прави новата серия RS толкова ценена:

Подобрена винтова двойка.

Новата винтова двойка е с по – висока производителност, потигната чрез различни иновационни технологии и чрез оптимизиране на профила на роторите. Новите профили осигуряват първокачествен дебит, увеличавайки го до 16% в сравнение с предишните модели. С увеличената производителност на компресорите при същата консумирана мощност вие намалявате вашата сметка за ток и намалявате едновременно инвестиционните и енергийните си разходи.