Мобилни винтови компресори PDK с дизелов двигател Kubota.

Дебит от 4 до 7 m³/min

Налягане от 7 до 12 bar

Серията мобилни винтови компресори PDK е новата гама на производителя Atmos. Тя е в допълнение на вече наложената серия компресори Atmos PDP. Новата серия компресори PDK е с дизелов двигател Kubota и електронно управление Comap Intel Nano. Към настоящия момент серията Atmos PDK се състои от два модела: PDK33CE и PDK65, в които е интегрирана интелигентната система за управление Comap Intel Nano.

ПРЕДИМСТВА:

  • Компактни размери при висока производителност
  • Надежден дизелов двигател Kubota
  • Електронен контролер Comap Intel Nano
  • Високоефективна винтова двойка Atmos
  • Сертифициран теглич за движение по всички пътища в ЕС

Разгледайте нашата категория за още модели Мобилни винтови компресори, които доставя Синерга ООД

Описание
Двигателят е един от основните компоненти, който имат директно влияние върху надеждността на машината. Двигателите Perkins в мобилните компресори Atmos PDK са подбрани със запас, който осигурява надеждност или дълъг живот на компресора. Оборотите на двигателя са оптимално настроени, в зависомост от кривата на натоварването. По този начин разхода на гориво се намалява значително.

Системата за управление се състои от двустепенен пропорционален вентил, която също влияе върху разхода на гориво. Системата за управление перфектно контролира работата на двигателя, като по този начин значително намалява разхода на гориво.

Винтовата двойка в компресорите PDK осигурява висока надеждност през целия живот на машината. Последното поколение на профила на винтовата двойка гарантира висока ефективност и ниски нива на шум.

Вградената система за безопасност в компресорите в тази серия извършва постоянен мониторинг на охладителната течност, налягането на маслото и температурата на компресорното масло. В случай, че който и да е от параметрите е извън норма, системата за безопасност спира аварийно компресора.

Тегличите са галванизирани и сертифицирани за движение по всички пътища в ЕС. Те се предлагат във вариант с фиксирана или регулируема височина, със светлини, без или със собствена спирачна система.

Цялата компресорна инсталация е инсталирана в звукоизолационен контейнер, който осигурява ниските нива на шум съгласно изискванията в ЕС. Контейнера е съставен от две части, прахово боядисани, като горната част се отваря лесно и оператора получава пълен достъп до всяка част в компресора.

Технически характерситики
Моделналягане
[bar]
дебит
[m³/min]
модел
двигател
Тегло
[kg]
PDK 3374Kubota V1505-T750
PDK 33103,1Kubota V1505-T750
PDK 3312 2,5Kubota V1505-T750
PDK 6577Kubota V33001200
PDK 6510 6,3Kubota V33001200
PDK 65125,8Kubota V33001200