Ремонт на винтови компресори и компресорно оборудване

Ремонт на компресори

В основата на нашия бизнеса с компресорно оборудване е задълбоченото познаване на машините и инсталациите за сгъстен въздух. Служителите на Синерга ООД притежават богат опит в обслужване, монтаж и ремонт на компресорна техника. Разполагаме с богат опит и познания, благодарение на които намираме бързи решения за проблемите на клиента. Имаме резервни части за всички предлагани от нас модели. Редовното обслужване на Вашия въздушен компресор е от съществено значение, за да сте сигурни, че система Ви за сгъстен въздух е надеждна, ефективна и произвежда въздух с необходимото качество и количество. Ние ще извършим диагностика и анализ в случай, че се съмнявате за повреда във Вашата инсталация за сгъстен въздух.

Ремонт на винтови компресори

Дори и поддържания винтов компресор може да се нуждае от ремонтни работи. Можете да опитате да отстраните повредата самостоятелно. Това обаче са сложни машини и ако не сте напълно запознати с техните отделни компоненти и как работят, може да не успеете да го коригирате. В някои случаи дори можете да влошите проблема. Добрата новина е, че Ние предлагаме цялостно обслужване и поддръжка на оборудването. В допълнение към предоставянето на експертни указания при продажбите, Ние имаме в наличност подходящи резервни части. Добре обучените, висококвалифицирани техници бързо ще диагностицират проблема и ще го коригират със скорост и точност. Специализирани сме в поправяне на всякакви видове и марки компресорна техника.

Ремонт на турбо компресори

Ако турбокомпресорът Ви се държи странно, Ви каним да го донесете при нас за ремонт. Предупредителните знаци за предстояща повреда са необичаен звук, миризма на гориво, прекомерно количество дим и забележимо намаляване на мощността. Ако забележите или подозирате някой от тези проблеми, нека да помогнем. Нашият персонал е оборудван с подходящите инструменти, с които да ремонтира Вашия турбокомпресор. Ние внимателно ще инспектираме неговите компоненти, ще идентифицираме проблема и ще продължим с ремонта. Стандартно обслужване се извършва при износване на втулките, уплътненията, пръстените и други малки части, които се заменят с нови. Пълно обслужване се извършва при силно влошаване на ротора (вал и колело). Извършва се подмяна на всички компоненти както при стандартния плюс смяна на ротора.

Оборотни заместващи компресори

За да не намалява Вашата производствена мощност или да бъде възпрепятстван процеса на работа, ще Ви осигурим резервен компресор, докато Вашия е при нас за ремонт. Избирайки нашите сервизни услуги, получавате заместващо оборудване за сервизния период. Предлагаме оборотни модели с бензиново, дизелово или електрическо захранване и мощност от 5 до 90 kW. Изискването ни към Вас е да осигурите качествени работни условия, както и да се грижите съвестно за заместващата компресорна техника, която сме Ви предоставили за временно ползване. Молим Ви, както Ние се отнасяме с уважение към Вас и Вашето оборудване, така и Вие уважавайте нашето.