Винтови компресори Ingersoll Rand серия R с охлаждане с морска вода

Мощност от 90 до 160 kW

Дебит от 16 до 30 m³/min

Налягане от 6 до 8 bar

Винтови компресори Ingersoll Rand Marine с охлаждане с морска вода

Винтови компресори Ingersoll Rand Marine са специално разработени и предназначени за морската индустрия. Те са пригодени за работа и устойчиви на суровите условия. Разработването им се осъществява на специализирана продуктова линия и включва характеристики, необходими за морската и корабоплавателна индустрия. Оборудването за сгъстен въздух разполага със система за водно охлаждане, която може да работи със солена вода. Този вид компресорно оборудване е идеално за корабоплавателни съдове, корабостроителни и кораборемонтни предприятия. Заради предполагаемата употреба на плавателни съдове, винтовите компресори с водно охлаждане на Ingersoll могат да бъдат обслужвани в отделите на фирмата по целия свят. Те са сертифицирани от всички дружества за морска класификация и се оценяват високо за своята надеждност, енергийната си ефективност и дългия експлоатационен живот.

Морски винтови компресори Ingersoll Rand Marine с водно охлаждане

Компресорното оборудване осигурява сгъстен въздух на всеки кораб. То е устойчиво и при най-суровите условия. На всеки кораб е необходим въздух по налягане, за да се използват клапани или други пневматични устройства за управление. В зависимост от типа и размера на съда, винтови компресори с водно охлаждане Ingersoll Rand Marine се предлагат в обхват от 90 до 160 kW. С тях ще имате решения за всяко изискване. Като опция, оборудването може да включва интегрирана хладилна сушилня и регулиране на честотата. Различните модели могат да бъдат проектирани съобразно определени размери според конкретните нужди и условия, поставени от възложителя. Изискват се много малко усилия за поддръжка и проверка, за да се гарантира надеждна и безпроблемна работа.

Предимства на винтови компресори Ingersoll Rand Marine

  • Глобална поддръжка

Независимо къде се намирате, Ingersoll Rand се ангажира да Ви предостави нужната услуга. Световна мрежа от сертифицирани, професионално обучени техници и инженери са на едно телефонно обаждане. Те са готови да Ви помогнат с иновативни и рентабилни решения за обслужване, които ще Ви държат на върха с максимална производителност.

  • Малки размери

Ширината е намалена с 28%, за да бъде с конкурентни размери от 95 см ширина и 295 см дължина. По-малките размери означава, че заемат по-малко пространство и се монтират бързо.

  • По-голям дебит, по-голяма ефективност

Обемът на изходящия въздушен поток е увеличен с 15%. В комбинация с ефективността на двигателя може да се справят с всяка задача.

  • Надеждност и здравина

Технологията V-Shield подобрява надеждността. Поради по-малко точки на свързване потенциалните течове са намалени с 15%. Ingersoll Rand Marine са проектирани да работят при висока околна температура до 50 °C.

Винтови компресори Ingersoll Rand Marine от Sinerga

Компресорна техника за сгъстен въздух Ingersoll Rand Marine, с водно охлаждане може да бъде закупена на територията на България от Синерга. Компресорната техника с водно охлждане е специално разработена и пригодена да издържа на корозия, каквато предизвиква солената вода. Основната характеристика и предимства са съобразени с “гласа на клиента”. Това са хора, заети в корабоплавателния бизнес, като собственици на кораби и корабостроителни предприятия. За тях най-удачно е да закупят винтов компресор с охлаждане с морска вода от Sinerga. Морската серия оборудване за сгъстен въздух с марка Ingersoll Rand Marine в България ще откриете при нас. Ние извършваме както продажба, така и монтаж, и пълно техническо и сервизно обслужване на нашето оборудване за сгъстен въздух.