Винтови компресори Ingersoll Rand Nirvana RS132 – RS250

Мощност от 30 до 110 kW

Дебит от 3,7 до 20,7m³/min

Налягане от 7 до 14 bar

Винтови компресори Ingersoll Rand Nirvana RS132 – RS250, с променлив дебит

Представяме Ви новата линия от следващо поколение компресорно оборудване на Ingersoll Rand серия R-Series. Едностъпални винтови компресори с променлив дебит Nirvana RS132 – RS250 постигат увеличен въздушен поток с до 21%. Моделите с променлив дебит VSD са с до 35% по-ефективни в сравнение със средните за индустрията очаквания. Ingersoll Rand Nirvana RS132 – RS250 са за клиентите, които извършват своите операции 24/7. Те са надеждни и доставят големи количества сгъстен въздух за различни приложения. В основата е винтова двойка, която е създадена специално за подобряване на цялостната ефективност на системата. Индукционният мотор с постоянни магнити осигурява значителна икономия на енергия. Задвижване с променлива скорост (VSD) ще намали допълнително енергийните нужди. Реалните резултати са постигане на по-ниски общи разходи.

Предимства на Винтови компресори Ingersoll Rand Nirvana RS132 – RS250

Всички модели се предлагат стандартно с прогресивно адаптивно управление (PAC), технология V-Shield, охладители и Ultra EL лубрикант. Тези функции спомагат за ефективното функциониране на оборудването и увеличаване на продължителността на работа.

  • PAC Protection е уникален алгоритъм, разработен от компанията и е интегриран в системата за управление. Системата следи ключовите параметри на производителността, които показват, когато някои от компонентите е за смяна и дали температурата достига критична граница. В тези ситуации контролите настройват параметрите, за да поддържат машината работеща, без да претоварват двигателя, предотвратявайки ненужно изключване;
  • Технологията V-Shield защитава всички фитинги, като ги обезопасява с надеждни уплътнения. Течовете са практически елиминирани, което означава, че изпълнението не се жертва, независимо от това колко повторни връзки са направени;
  • Охладителната система включва топлообменници които могат да се разширяват и свиват при необходимост. Този нов дизайн подобрява цялостната надеждност при охлаждане;
  • Всички са оборудвани с контролери от серия Xe, които позволяват лесен, интуитивен контрол. Контролерът Xe145 извършва анализ на производителността и го предоставя в графична таблица.

Винтови компресори с изсушител Ingersoll Rand Nirvana RS132 – RS250

При желание от Ваша страна всички модели могат да бъдат оборудвани с интегрирана система за третиране на сгъстения въздух. Качеството на въздуха оказва значително влияние върху работата. Компресори с изсушител Nirvana RS132 – RS250 ще подобрят производителността, ефективността и качеството на продукта или процеса. Имате нужда от чист, изсушен сгъстен въздух, който да отговаря на съответни изисквания? TAS системата с вградена сушилня е Вашето решение за общо предназначение и висока ефективност. Тя осигурява високо качество по стандарт ISO 1-5-1. Топлообменник 3 в 1 постига повишена ефективност и надеждност. Работата на системата за изсушаване и пречистване на сгъстения въздух се контролира от работния цикъл на оборудването за сгъстен въздух.

Винтови компресори Ingersoll Rand Nirvana RS132 – RS250 от Sinerga

В Синерга ще намерите правилното оборудване за сгъстен въздух с марка Ingersoll Rand. Всичко, от което се нуждаете, за да задвижите бизнеса си напред. Тези винтови компресори ще Ви помогнат да изпреварите конкуренцията. Те ще повишат прозиводителността, намалят експлоатационните разходи. Следващото поколение R-Series маслени ротационни винтови компресори са с превъзходна ефективност и изключителна надеждност. Оборудване Ingersoll Rand има уникални предимства, включително експертен дизайн и инженеринг, изчерпателен набор от програми за поддръжка и дълготрайни консумативи. Купете Nirvana RS132 – RS250 от Sinerga. Те са това, от което се нуждае Вашия бизнес, за да бъде печеливш.