Винтови компресори Ingersoll Rand с постоянен дебит серия R 2,2 – R5,5

Мощност от 2,2 до 5,5 kW

Дебит от 240 до 620 lt/min

Налягане до 10 bar

 

Винтови компресори Ingersoll Rand с постоянен дебит

Компресорите Ingersoll Rand в този клас са малки винтови компресори, които са изключително подходящи за автосервизи, работилници или малки производства. Те са компактни, лесни за монтаж и експоатация с ниски нива на шум. Ще бъдете приятно изненадани от тишината по време на работа и ще кажете сбогом на локвите масло покрай компресора.

Предлагани комплекти винтови компресори

Винтовият компресор се доставя от Синерга ООД както самостоятелна версия, така и вариант монтиран върху резервоар за сгъстен въздух със или без система за третиране на сгъстения въздух. Крайният пакет е лесен за инсталация и екплоатация с голяма енергийна ефективност. Поради малките си размери и ниски нива на шум винтовите компресори в този клас са подходящи за автосервизи и малки производства, при които няма отделно компресорно помещение и компресора се инсталира в работното поемещение.

 

ПРЕДИМСТВА:

  • Висока експоатационна рентабилност
  • Ниски нива на шум (до 64 dBA)
  • Компактен дизайн
  • Лесен за експлоатация
  • Висока надеждност.
  • Опция: система за третиране на сгъстен въздух.

 

Винтови компресори Ingersoll Rand R 2,2 – R5,5

Винтови компресори с постоянен дебит Ingersoll Rand R 2,2 – R5,5 са идеалният избор за професионално приложение в автомобилостроенето, за боядисване със сгъстен въздух в бояджийници, фабрики и цехове. В основата на тези агрегати за въздух под налягане е надеждната технология на марката. Моделите на марката са доказани по целия свят. Контролният панел осигурява лесно управление на всички функции, при работа с компресорната техника. Корпусът е шумозаглушен, благодарение на което работния процес е по-тих, поради намаления шум. Охлаждащият въздух се изпуска в горната част. Това спестява на потребителя допълнително пространство поради факта, че не се изисква предвиждане на пространство за вентилация.

Комплекти винтови компресори Ingersoll Rand R 2,2 – R5,5

Винтови компресори Ingersoll Rand R 2,2 – R5,5 се доставят от Синерга ООД както самостоятелна версия, така и вариант с резервоар за сгъстен въздух със или без система за третиране на сгъстения газ. Крайният пакет е лесен за инсталация и експлоатация с голяма енергийна ефективност. Лесните за отстраняване панели на корпуса осигуряват достъп до всички елементи като маслен и въздушен филтър и сепарационна касета. Основният колектор осигурява постоянен поток от сгъстен газ, без спад на налягането. При комплектите връзката с резервоара за съхранение на сгъстения газ е директна. Това елиминира загубите и спада в налягането. Контейнерът за масло има визьор, който позволява проверка на текущото ниво на охлаждащата течност.

Предимства на компресори Ingersoll Rand R 2,2 – R5,5 с постоянен дебит

Гамата от компресорна техника на марката е проектирана така, че да отговори на нуждите на клиента. R 2,2 – R5,5 са:

  • Рентабилни – ниският разход на енергия и производство на голям обем сгъстен въздух ги превръща в икономично решени;
  • Тихи – шумоизолиращ корпус и ниските вибрации се грижат за плавна работа и ниско ниво на шум. Нивата на звука до 64 dB (A) позволяват да бъдат разположени по-близо до точката на използване. Също така, това води до по-продуктивна и по-безопасна работна среда;
  • Лесни за поддръжка – рутинното обслужване се извършва безпроблемно. Надеждността на тази компресорна техника позволява дълъг експлоатационен живот с редовна поддръжка.
  • Компактни – малките им размери позволяват да се поставят почти навсякъде. Дори комплектите с резервоар за сгъстен въздух не изискват допълнително пространство за монтаж.

Винтови компресори Ingersoll Rand R 2,2 – R5,5 от Sinerga

Ротационни винтови компресори от Sinerga с мощност 2,2 – 5,5 kWh осигуряват надеждно решение за сгъстен въздух с производителност, която отговаря на всички високи стандарти. Производителността и надеждността са гарантирани, благодарение на използването на висококачествени компоненти, за да се елиминира възникване на евентуални проблеми при крайния потребител. Sinerga предлага компресорна техника Ingersoll Rand R 2,2 – R5,5, която е решение за индустрията по цял цвят, стремяща се да намали потреблението на енергия и разходите. Стандартните модели са идеални когато е необходимо реновиране на съществуваща система, или при изграждане на нова инсталация. Синерга ООД предлага компресорна техника със система за отстраняване на влагата, за да се предотврати увреждане на пневматичните инструменти, които се захранват.