Винтови компресори Ingersoll Rand с постоянен и променлив дебит серия R 5,5 – R11

Мощност от 5,5 до 11 kW

Дебит от 0,48 до 1,63 m³/min

Налягане от 8 до 13 bar

Компресори Ingersoll Rand R5,5 – R11

Винтови компресори серията R5,5 – R11 са много походящи в малки и средно големи производства където свободното пространство е малко и изискванията към машините са да са с ниска експлоатационна мощност.

Версията с променлив дебит R5,5n – R11n са много удобни, защото произвеждат толкова въздух, колкото е необходимо за производството и в същото време имат много нисък стартов ток.

Синерга ООД предлага тази серия винтови компресори в следните разновидности:

 • Променлив или постоянен дебит;
 • Стационарен или монтиран върху хоризонтален резервоар;
 • Със или без система за третиране на въздух.

 

ПРЕДИМСТВА:

 • Висока ефективност
 • Ниски нива на шум
 • Променлив дебит
 • Компактен размер
 • Опция: вградена система за третиране на въздуха.

 

Компресори Ingersoll Rand за налягане 8 - 13 bar

Достъпните винтови компресори Ingersoll Rand R 5,5 – R11 са част от професионалната гама за компресорна техника на марката. Моделите с постоянен и променлив дебит предлага иновативни функции и компактен дизайн, които на практика са удачни за всяка среда на приложение. Агрегатите за сгъстен въздух са създадени, като са подбрани най-добрите функции от настоящата R-Series, за да осигурят същите страхотни показатели в обхват от 5 до 11 kWh. Подобрените иновации, качествените уплътнения и намаленият брой придружаващи компоненти осигуряват необходимата надеждност. Контролният панел постига повишена функционалност на управление чрез интуитивен потребителски интерфейс с големи навигационни бутони както за агрегатите с постоянен, така и за тези с променлив дебит. Всички компоненти са подредени във вертикално разположение, благодарение на което размерите са с 20% по малки спрямо сходно модели.

Комплекти винтови компресори Ingersoll RandR 5,5 – R11

За да отговорим на всички изисквания за сгъстен въздух, нашите модели се предлагат с TAS опция. Това е комплект, който се състои от компресор Ingersoll Rand 5,5 – R11, изсушител за сгъстен въздух, охладител, водоотделители, отводнителни отвори, резервоар за съхранение на газа под налягане. Това е перфектното решение за професионална употреба, което отговаря на Вашите изисквания и размерите на всяко работно пространство. Високоефективният филтър и вградената сушилня доставят въздух с качество ISO 1-5-1 до 38 ° C (100 ° F). Патентованият топлообменник 3 в 1 осигурява повишена надеждност и ефективност. Разходите за инсталиране, поддръжка и мониторинг са минимални. Хладилният агент R407C е екологично чист. Всичко това е съчетано със здрав и иновативен дизайн.

Предимства на винтови компресори Ingersoll Rand от серия 5,5 – R11

Компресори Ingersoll Rand R 5,5 – R11 са най-удачното решение при избор на компресорна техника за всякаква употреба, защото:

 • Вертикално подредените задвижващи компоненти, монтирани над основния двигател, намаляват общите размери, подобряват баланса и опростяват работата;
 • Компонентите издържат на употреба до 2 000 часа, което намалява честотата на обслужване;
 • Моделите с постоянен и променлив дебит са с еднакви размери;
 • Тихата работа (69 dB (A)) допълва малките габарити за инсталиране и работа в рамките на ограничени работни пространства;
 • Новата интегрирана система за отделяне на масло от въздуха подобрява качество на въздушния поток;
 • Подобрените уплътнения и по-малко компоненти намаляват потенциала за течове и увеличават надеждността;
 • Енергийно ефективните двигатели IE3 с фиксирана и променлива скорост поддържат непрекъсната работа до 46 ° C (115 ° F)
 • Подобрената конструкция на охладителя минимизира ефектите от термично разширение.

Винтови компресори Ingersoll Rand 5,5 – R11 от Sinerga

Независимо къде се намира Вашето съоръжение, Sinerga ще Ви достави нужния компресор Ingersoll Rand 5,5 – R11. Предлаганата от нас компресорна техника и системи за сгъстен въздух са икономически ефективни решения за Вашия бизнес. Благодарение на висококачествените компоненти, възникването на проблеми е почти невъзможно. В случай на такъв, ние от Sinerga ще Ви съдействаме за неговото разрешаване. Може да поръчате от сайта на Синерга ООД по всяко време на денонощието 24/7. Стандартните модели са идеални когато е необходимо реновиране на съществуваща система, или при изграждане на нова инсталация. Синерга ООД предлага компресорна техника със система за отстраняване на влагата, за да се предотврати увреждане на пневматичните инструменти, които се захранват.