Винтови компресори Ingersoll Rand с постоянен дебит серия UP

Мощност от 15 до 22 kW

Дебит от 1,61 до 3,54 m³/min

Налягане от 8 до 14 bar

 

Винтови компресори за сгъстен въздух Ingersoll Rand

Винтовите компресори Ingersoll Rabnd серия UP са се утвърдили като най – надеждното решение за захранване на сгъстен въздух на производства с консумация между 2 и 3,5 m³/min.

Дизайна на винтовата двойка е такъв, че той елиминира над 50% от потенциалните течове. Компресорът е изключително надежден, като живота на двойката без смяна на лагерите е над 60 000 часа.

Високата надеждност в съчетание с изключително високата ефективност и ниските нива на шум го правят предпочитан избор.

 

 

Предимства на винтови компресори Ingersoll Rabnd серия UP

 • Висока надеждност – компресорът е изключително здрав с живот на двойката над 60 000 часа
 • Ниски експлоатационни разходи: маслото се сменя на 9000 работни часа
 • Нова винтова двойка с висока ефективност
 • Компактни размери и лесен за експлоатация
 • Сух и чист въздух със системата за третиране на сгъстения въздух

Разгледайте и други продукти, които се доставят, монтират и поддържат от Синерга ООД!

Винтови компресори Ingersoll Rand UP

Намаляването на разходите на Вашата фирма е основна цел, която е заложена при изработването на компресори Ingersoll Rand UP. Революционната серия е проектирана да осигурява въздух под налягане с постоянен дебит. И така, как компресорната техника на марка може да Ви помогне в увеличаване на рентабилността? Отговорът е наистина доста прост, като гарантира, че постига най-висока производителност, като същевременно свежда до минимум общите разходи за поддръжка до абсолютно най-ниските нива.

Предимства на винтови компресори Ingersoll Rand UP с постоянен дебит

Компресори Ingersoll Rand UP използват 70% по-малко връзки в сравнение с конкурентни модели. Интелигентната структура елиминира течовете и спада на налягането, увеличавайки надеждността. Високата производителност се дължи на факта, че получавате повече въздух за по-малко конски сили, спестявайки хиляди левове годишно за енергия. Компактните размери намаляват разходите за инсталиране и спестяват подово пространство. Шума при работата е много тих, което позволява инсталиране по-близо до точката на употреба. Интегрирането на компресионния модул елиминира течовете и загубите на налягане за повишаване на ефективността и производителността.

 • Нива на звука до 65 dBA – Високоефективният електромотор работи изключително тихо;
 • Двойно управление – Автоматичен старт / стоп за работа с постоянен контрол на скоростта за максимална гъвкавост;
 • Проста диагностика – Визуална индикация за работното състояние, часовете и предупреждения за неизправност;
 • V-образен ремък – Ремъчно задвижване гарантира голям дебит на въздушния поток;
 • Ефективно охлаждане – Огромен охладител отделя топлината нагоре;
  Просторен дизайн за лесно обслужване.

Компресори Ingersoll Rand UP може да закупите в комплект с Total Air System. Това премахва задачата Ви да изберете отделни компоненти и да спестите място. TAS системата включва в себе си център за третиране на изходящия въздух, изсушител и филтри за отстраняване на влагата и маслото от въздушния поток. Всички компоненти са перфектно съчетани, за да осигурят качество и да увеличат живота на компресорното оборудване. Продукти с марка Ingersoll разполагат само с най-висококачествените компоненти, за да се гарантира, че ефективността и производителността на системата са максимални. Двата етапа на пречистване на въздуха осигуряват най-добри показатели, намаляват загубите на налягане и удължават експлоатационния живот.
Вградения изсушител се изключва автоматично щом агрегатът се изключи, спестявайки енергия.

Винтови компресори Ingersoll Rand серия UP от Sinerga

Изборът на правилното компресорно оборудване е по-лесен от всякога със Sinerga. UP-серията е нещо повече от интегрирана въздушна система, това е цялостно решение за въздух под високо налягане, създадено да задоволи нуждите за захранване на Вашето пневматично оборудване. Всички винтови компресори се доставят с усъвършенстваната синтетична охлаждаща течност. Тя има гарантиран живот до 9 000 часа и е с високо ниво на биоразградимост. Вграденият маслен филтър и елементите, заедно с 3 000 / 9 000 часови интервали на обслужване, правят поддръжката проста. Всичко компоненти на агрегата се намират в защитен корпус и са лесно достъпни.

Компресори Ingersoll Rand UP осигуряват максимална производителност, ефективност и лекота на обслужване. Ние ще Ви препоръчаме най-рентабилното решение за компресорна техника, според Вашия инвестиционен план и необходими изисквания. Освен системи за въздух под налягане, Sinerga предлага консумативи и резервни части за своите агрегати. Освен това, сервизните техници на Синегра могат да извършат необходимия ремонт на Вашата система за въздух под налягане на място.