Винтови компресори Ingersoll Rand Nirvana RS30 – RS110

Мощност от 30 до 110 kW

Дебит от 3,7 до 20,7m³/min

Налягане от 7 до 14 bar

Винтови компресори Ingersoll Rand Nirvana RS30 – RS110, с променлив дебит

Тези модели са с мощност от 30 до 110 kW. Те повишават надеждността, съкращават интервалите за поддръжка и намаляват разходите. Техният дизайн е разработен чрез усъвършенстван анализ и моделиране. Изработването, наред с други неща, включва оптимизиран профил на ротора, който постига значително подобрение на ефективността в сравнение с подобни модели. Профилът на ротора допринася за въздушен поток с по-добър капацитет, осигуряващ до 15 процента повече въздух. Винтови компресори с променлив дебит Ingersoll Rand Nirvana RS30 – RS110 са оборудвани с мотор, с постоянни магнити без лагери. Индукционният двигател е проектиран да стартира и спира безгранично, за да отговори на вашите нужди. HPM моторът на е проектиран с по-малко движещи се части и може да работи непрекъснато при температура 46°C.

Предимства на винтови компресори Ingersoll Rand Nirvana RS30 – RS110

Компресорно оборудване с променлив дебит Nirvana VSD спестява максимално количество енергия. Това се постига чрез използването на изключителния хибриден двигател с постоянен магнит и задвижване с променлива скорост. Характеристики на моделите са:

  • HPM моторът осигурява несравнима надеждност и ефективност с неограничен брой на спиранията и тръгванията;
  • Спестява енергия, като се изключва, вместо да работи без натоварване;
    Индукционният двигател без лагери шайби, колани или съединители почти не изисква поддръжка;
  • Автоматичен контрол на температурата на охлаждащата течност за елиминиране на натрупването на влага;
  • Интуитивен контролер с лесно регулируеми работни параметри, бордова диагностика, многоезична поддръжка и вграден калкулатор за икономия на енергия;
  • Предназначена за непрекъснато натоварване на 100% при 46 ° – за намаляване на времето на престой и производствени загуби;
  • Защита от колебания на напрежението и честотата на тока;
  • Подвижните шарнирни врати позволяват лесен достъп до вътрешни компоненти.

 Винтови компресори с изсушител Ingersoll Rand Nirvana RS30 – RS110

За да осигурим цялостно решение, компресорната техника се предлага с опция Total Air System (TAS). Тази цялостна система за третиране на сгъстения въздух разполага с интегрирани регулатори, водоотделители, канали за източване и филтри. Позволете на Ingersoll Rand да Ви предостави чист, сгъстен въздух в компактно решение, което отговаря на Вашите изисквания и работно пространство. TAS системата с вградена сушилня има общо предназначение и високоефективност. Тя осигурява водещо в класа качество ISO 1-5-1. Топлообменник 3-в-1 осигурява повишена надеждност и ефективност. Дизайнът на сушилнята с безпрецедентна надеждност минимизира разходите за инсталиране. Работата на системата за изсушаване и пречистване на сгъстения въздух се контролира от работата на компресорното оборудване.

Винтови компресори Ingersoll Rand Nirvana RS30 – RS110 от Sinerga

Синерга е представител на световния лидер в системите и услугите за сгъстен въздух Ingersoll Rand за България. Маслените винтови компресори от следващо поколение Nirvana RS30 – RS110 осигуряват производителност от световна класа и повишена надеждност, намалявайки експлоатационните разходи. Те са предназначени за тези, които се нуждаят от сгъстен въздух с общо предназначение в подкрепа на приложения за монтаж, производство, добив и транспортиране. Винтовите компресори с променлив дебит от Синерга осигуряват подобрена производителност, която може значително да намали консумацията на енергия. Станете наш клиент, като изберете компресорно оборудване за безпроблемна работа.