Винтови компресори Ingersoll Rand с променлив дебит серия Nirvana 15 – 22

Мощност от 15 до 22 kW

Дебит от 1,16 до 3,7 m³/min

Налягане от 7 до 10 bar

 

Винтов компресор с променлив дебит Ingersoll Rand

Винтови компресори Ingersoll Rand Nirvana 15 – 22 поради своята променлива производителност са много подходящи за производства, в които има вариации в консумацията на сгъстен въздух. Компресорът може да бъде оборудван и с вгардена система за третиране на въздуха, която осигурява високо качество на изходящия въздух. Налягане се следи на изхода на компресора след системата за тетиране, което осигурява постоянно налягане без флуктоации. Винтовият компресор се доставя с висококачественото масло Ultra Coolant, чийто интервал на смяна е 8000 работни часа.

 

Предимства на винтови компресори Ingersoll Rand серия Nirvana

 • Променлив дебит
 • Директна предавка
 • Високоефективен двигател
 • Смяна на масло на 8000 часа.
 • Подобрена система за маслоотделяне
 • Опция: вградена система за третиране на маслото.

Разгледайте и други продукти доставяни, монтирани и поддържани от Синерга ООД!

 

Компресор с променлив дебит Ingersoll Rand Nirvana 15 – 22

Компресори Ingersoll Rand Nirvana 15 – 22 са единствените, които имат възможност да се развиват ръка за ръка с Вашия бизнес и да бъдат истински партньори. Можете да бъдете напълно убедени в това, че са производителни и качествени. Те имат възможност за интеграция с технология IntelliDrive. Тя съчетава индукционен мотор с висока ефективност, VSD управление на скоростта, гъвкав диапазон на мощност и налягане. Системата IntelliDrive позволява ъпгрейд, когато нуждите на Вашия бизнес нараснат. Чрез обикновена надстройка, мощността на компресори с променлив дебит Ingersoll Rand Nirvana 15 – 22 може да бъде увеличена. Така елиминирате нуждата от покупка на по-мощен модел.

Предимства на винтови компресори Ingersoll Rand серия Nirvana

Серията агрегати за въздух на марката са икономични, с ниски експлоатационни разходи, което Ви спестява пари. Когато работи с частично натоварване, компресорната техника постига висока производителност за този класа. Адаптивната скорост избягва претоварване и поддържа стабилно състояние на работа, намалявайки разходите за експлоатация и поддръжка. Водещата в класа производителност се постига, благодарение на най-съвременните решения в дизайна за намаляване на загубите. Компресори Ingersoll Rand Nirvana 15 – 22 имат стабилни показатели при пълно натоварване.

Няколко са факторите, които отличават тези агрегати:

 • VSD регулиране на капацитета;
 • Круиз контрол за Вашата система за сгъстен въздух;
 • Възможност за увеличаване на максималната мощност;
 • Дигитално табло за управление;
 • Вграден изсушител;
 • Двойно филтриране.

Компресори Ingersoll Rand Nirvana 15 – 22 автоматично настройват своя изходящ поток от сгъстен въздух, поддържайки постоянно и контролирано налягане. Така те постигат най-висока ефективност по време на Вашата работа. По този начин се избягва разхищение на енергия, причинено от прекомерно налягане. Благодарение на това, Вашата въздушна система постига по-висока производителност, спестявайки до 35% от разходи за енергия.

Те са единствените, които позволяват на собственика да ги надстройва, като увеличава максималната мощност в киловати, както следва: от 5.5 kW може да бъде надстроен до 7.5 kW или 11 kW; от 15 kW до 18,5 kW; от 22 kW до 30 kW.

Системата за контрол предлага управление чрез електронно табло с дисплей. Има подобрени възможности за автоматична диагностика, за точно определяне на сервизните нужди. Софтуерът ще препоръча най-ефективната програма, за да гарантира безпроблемна работа.

Включените филтри за твърди частици и масло осигуряват въздушен поток с високо качество. Филтрите се сменят лесно, ако е необходимо, чрез удобния панел за преден достъп.

Изсушаването на сгъстения въздух премахва влагата, която може да доведе до ръжда и корозия в тръбопроводите на Вашата система. Уникалният хладилен изсушител използва енергийно ефективна технология, за да осигури несравнима надеждност.

Винтови компресори Ingersoll Rand серия Nirvana от Sinerga

В компанията за компресорна техника работят около 40 000 души, 19 000 в САЩ и 21 000 в други държави. Компресори Ingersoll Rand Nirvana 15 – 22 се предлагат в България от Sinerga. При нас ще получите много повече от конкурентна цена. Ние се ангажираме да Ви предложим специализирана компресорна техника. В допълнение предлагаме резервни части за тях и обслужване на място. С непрекъснато нарастващия брой на машините в съвременната индустрия, намаляването на производствените загуби поради непланирана поддръжка и престой е от основно значение.

Продуктите на марката са с гарантирана надеждност, което помага за премахване на непланиран престой и скъпи ремонти. Оборудвани са със специален софтуер за ранно откриване на проблеми в системата за сгъстен въздух. Това е все едно да имате вграден сервизен техник. Спестете разходи с усъвършенствания охлаждащ агент, който се доставя стандартно. UltraPlus охлаждащата течност намалява триенето и износването, за дълъг експлоатационен живот. С компресори Ingersoll Rand Nirvana 15 – 22 от Sinerga ще извлечете максимумът с направената от Вас инвестиция.