Винтови компресори Ingersoll Rand RS30 – RS37

Винтовите компресори серия RS са очакваното продължение на наложилата се вече версия R.

Ingersoll Rand oil-flooded rotary screw air compressors offer the very best of time-proven designs and technologies with new, advanced features that ensure the highest levels of reliability, efficiency and productivity available. At Ingersoll Rand, we not only provide world-class products and support, but the peace of mind that comes from our commitment to stand behind our customers in all aspects of what we do.

Мощност от 30 до 37 kW

Дебит от 2,46 до 7,2 m³/min

Налягане от 7 до 14 bar

Винтови компресори Ingersoll Rand Nirvana RS30 – RS110, с променлив дебит

Тези модели са с мощност от 30 до 110 kW. Те повишават надеждността, съкращават интервалите за поддръжка и намаляват разходите. Техният дизайн е разработен чрез усъвършенстван анализ и моделиране. Изработването, наред с други неща, включва оптимизиран профил на ротора, който постига значително подобрение на ефективността в сравнение с подобни модели. Профилът на ротора допринася за въздушен поток с по-добър капацитет, осигуряващ до 15 процента повече въздух. Винтови компресори с променлив дебит Ingersoll Rand Nirvana RS30 – RS110 са оборудвани с мотор, с постоянни магнити без лагери. Индукционният двигател е проектиран да стартира и спира безгранично, за да отговори на вашите нужди. HPM моторът на е проектиран с по-малко движещи се части и може да работи непрекъснато при температура 46°C.

Предимства на винтови компресори Ingersoll Rand Nirvana RS30 – RS110

Компресорно оборудване с променлив дебит Nirvana VSD спестява максимално количество енергия. Това се постига чрез използването на изключителния хибриден двигател с постоянен магнит и задвижване с променлива скорост. Характеристики на моделите са:

  • HPM моторът осигурява несравнима надеждност и ефективност с неограничен брой на спиранията и тръгванията;
  • Спестява енергия, като се изключва, вместо да работи без натоварване;
    Индукционният двигател без лагери шайби, колани или съединители почти не изисква поддръжка;
  • Автоматичен контрол на температурата на охлаждащата течност за елиминиране на натрупването на влага;
  • Интуитивен контролер с лесно регулируеми работни параметри, бордова диагностика, многоезична поддръжка и вграден калкулатор за икономия на енергия;
  • Предназначена за непрекъснато натоварване на 100% при 46 ° – за намаляване на времето на престой и производствени загуби;
  • Защита от колебания на напрежението и честотата на тока;
  • Подвижните шарнирни врати позволяват лесен достъп до вътрешни компоненти.

 Винтови компресори с изсушител Ingersoll Rand Nirvana RS30 – RS110

За да осигурим цялостно решение, компресорната техника се предлага с опция Total Air System (TAS). Тази цялостна система за третиране на сгъстения въздух разполага с интегрирани регулатори, водоотделители, канали за източване и филтри. Позволете на Ingersoll Rand да Ви предостави чист, сгъстен въздух в компактно решение, което отговаря на Вашите изисквания и работно пространство. TAS системата с вградена сушилня има общо предназначение и високоефективност. Тя осигурява водещо в класа качество ISO 1-5-1. Топлообменник 3-в-1 осигурява повишена надеждност и ефективност. Дизайнът на сушилнята с безпрецедентна надеждност минимизира разходите за инсталиране. Работата на системата за изсушаване и пречистване на сгъстения въздух се контролира от работата на компресорното оборудване.

Винтови компресори Ingersoll Rand Nirvana RS30 – RS110 от Sinerga

Синерга е представител на световния лидер в системите и услугите за сгъстен въздух Ingersoll Rand за България. Маслените винтови компресори от следващо поколение Nirvana RS30 – RS110 осигуряват производителност от световна класа и повишена надеждност, намалявайки експлоатационните разходи. Те са предназначени за тези, които се нуждаят от сгъстен въздух с общо предназначение в подкрепа на приложения за монтаж, производство, добив и транспортиране. Винтовите компресори с променлив дебит от Синерга осигуряват подобрена производителност, която може значително да намали консумацията на енергия. Станете наш клиент, като изберете компресорно оборудване за безпроблемна работа.