Синерга ООДСинерга ООД е инженерингова фирма в сферата на сгъстеният въздух и компресорното оборудване. Фирмата е основана през 2008 година, като в началото, когато създадохме Синерга бяхме просто търговска фирма, която доставяше компресорно оборудване. През годините разбрахме, че е много по – важно за нашите клиенти да им помогнем чрез правилни стратегии да изберат най – надеждното и енергийно ефективно решение.

Ingersoll Rand Logo | Синерга ООД | Решения за сгъстен въздухСинерга ООД е официален дистрибутор на компресорно оборудване Ingersoll Rand (пример винтови компресори), като през 2018 година подписахме договор за партньорство със световният лидер. За наш беше важно да изберем партньор, чиято визия съвпада с нашата политика за надеждност, енергийна ефективност и професионален инженеринг.

Повече за нас – Синерга ООД

Синерга ООД разполага със сервиз за индустриални компресори, където ремонтираме всички видове индустриално компресорно оборудване. Фирмата разполага на склад с голяма гама оборотни компресори с мощност от 5,5 до 90кВ, които предоставяме като заместваща мощност за нашите клиенти докато извъвршваме ремонтите. По този начин нашите клиенти са спокойни, че произвдоството не спира да работи и в същото време ние работим без да сме притиснати от времето и можем да свършим работата без да правим компромиси.

Синерга работи с производствени фирми, които ползват големи количества сгъстен въздух за захранване на техните производствени линии, и за които надеждното снабдяване със сгъстен въздух е от голямо значение. Нашата помощ е особено ценна за фирми, които изграждат ново производство или са увеличили производствените си мощности и страдат от т. нар. “болките на растежа” и срещат трудности с осигуряването на надеждно захранване със сгъстен въздух.  Преди да работят с нас, обикновено такива фирми са имали проблеми с недостатъчно налягане в отдели точки на производството или наличие на масло или други замърсители в сгъстения въздух. Много често поради неправилно изградена инсталация за възудх фирмите не могат да работят пълноцено и да натоварят производствените си мощности.

Това, което отличава нашите услуги от тези на другите е , че нашият подход е да създадем устойчиво решение, което пести пари и сме фокусирани към това, че ангажиментите на нашите клиенти към системата за сгъстен въздух да се ограничат до натискане на бутон „Start”

Благодарение на това производството на нашите клиенти върви гладко и без аварийни спирания, те спокойно увеличават производството си и инсталират нови машини. Като резултат те имат надеждно снабдяване със сгъстен въздух без масло или конденз в системата, като в същото време плащат по – малко. Най – хубавото е, че тази нова система се изплаща от спестените разходи, така че на практика тя е безплатна.