Компресори под наем

Фирма Синерга ООД, предлагаелектрически и мобилни безмаслени и маслени компресори и компресорно оборудване под наем. Разполагаме на склад с различни видове винтови компресори, хладилни и адсорбционни изсушители.

Свържи се с нас

Компресорите под наем – кога е подходящо ?

Компресори под наемИзползването на компресор под наем е свързано най – често с изпълнение на краткосрочен проект, свързан с използване на сгъстен въздух. Много често производствата стартират нов производствен процес, при който няма яснота относно реалната нужда на сгъстен въздух или каква ще бъде натовареността на производството.

В такива случаи е по – подходящо да се инсталира временно компресорни мощности, чрез които без да се правят скъпи инвестиции да се стартира проекта и тогава да се прецени какво е най – подходящото решение. В такъв случай се минимизира риска от закупуването на неправилен компресор, който е твърде голям твърде малък или с неподходящото налягане.

За подобни казуси ние от Синерга имаме решение, при което предоставяме компресор под наем, инсталираме оборудването и измерваме консумацията на въздух като се съобразяваме с флуктоацията на натоварването. След това на база на резултатите и продължителността на проекта предлагаме решение – продажба на подходящо компресорно обрудване или краткосрочни или дългосрочно отдаване под наем на компресор, изсушител и друго компресорно оборудване.

Защо да наемем компресори от Sinerga.bg ?

На първо място при компресори под наем, ние от Синерга ООД, ще Ви помогнем да подберете най – правилният компресор и компресорно оборудване за да може да си свършите работата най – бързи и с най – малко усилия. При вземането на компресор или компресорно оборудване под наем от Синерга вие ще сте спокойни, че наетото компресорно оборудване ще работи надеждно, защото е проверено и сервизирано от професионален сервизен екип. Вие нямате ангажименти към смяната на коснумативите или друг вид сервиз или ремонти. При пуска на компресор под наем сервизен специалист ще посети мястото на работа на компресорното оборудване и ще ви инструктира какво е необходимо за правилната експлоатация и в случай на нужда Синерга ще подвърже оборудването. В случай на по – голям или по – малък компресор Синерга много бързо ще замени наетото компресорно оборудване.

Ако имате краткосрочна нужда от сгъстен въздух, тогава наем на компресорното оборудване може да е най – подходящото решение. При наемане на компресорно оборудване Синерга се задължава да предостави компресорно оборудване за производство или обработка на сгъстен въздух под наем за определеният период от време, с необходимата производителност, като всички разходи по сервиза са за сметка на Синерга.

Видове оборудване под наем

Маслени и безмаслени винтови компресори под наем

Всички безмаслени винтови компресори под наем, както и маслените такива с мощност над 75kW се доставят на шейна и са специално произведени за отдаване под наем и работа при външни условия.

Мобилни винтови компресори с дизелов двигател под наем

Мобилните дизелови компресори под наем, които предлагаме под наем са с дебит от 2 до 10 m3/min и налягане до 10bar.

3. Хладилни и адсорбционни изсушители за сгъстен въздух под наем

Често задавани въпроси за оборудване под наем

Мога ли да наема компресор под наем?

Да, разбира се. Може да отправите запитване за конкретно компрeсорно оборудване чрез нашата контактна форма на страницата на сайта или по тел. 0887 702 325.

Какво оборудване под наем предлагате?

Синерга ООД предлага 3 типа оборудване под наем.

1. Маслени и безмаслени винтови компресори

2. Мобилни компресори с дизелов двигател

3. Хладилни и адсорбционни изсушители за сгъстен въздух

Как мога да се свържа и да запазя оборудване под наем?

Може да се свържете с нас на посочената контакт форма на сайта и/или да ни потърсите на телефон 0887 702 325 в работно време.

Свържете се с нас