Компресорно оборудване под наем

Фирма Синерга предлага електрически и мобилни безмаслени и маслени компресори и компресорно оборудване под наем. Разполагаме на склад с различни видове винтови компресори, хладилни и адсорбционни изсушители.

Свържи се с нас

Кога е по – подходящо да се наеме компресор вместо да се инвестира в закупуването на такъв?

Използването на компресор под наем е свързано най – често с изпъление на краткосрочен проект, свързан с използване на сгъстен въздух. Много често производствата стартират нов производствен процес, при който няма яснота относно реалната нужда на сгъстенм въздух или каква ще бъде натовареността на производството. В такива случаи е по – подходящо да се инсталира временно компресорни мощности, чрез които без да се правят скъпи инвестиции да се стартира проекта и тогава да се прецени какво е най – подходящото решение. В такъв случай се минимизира риска от закупуването на неправилен компресор, който е твърде голям твърде малък или с неподходящото налягане. За подобни казуси ние от Синерга имаме решение, при което предоставяме компресор под наем, инсталираме оборудването и измерваме консумацията на въздух като се съобразяваме с флуктоацията на натоварването. След това на база на резултатите и продължителността на проекта предлагаме решение – продажба на подходящо компресорно обрудване или краткосрочи или дългосрочно отдаване под наем на компресор, изсушител и друго компресорно оборудване.

Какви са предимствата на компресорите под наем от Синерга?

На първо място при наемането на комрпесорно оборудване, ние от Синерга ще Ви помогнем да подберете най – правилният компресор и компресорно обрудване за да може да си свършите работата най – бързи и с най – малко усилия. При вземането на компресор или компресорно оборудване под наем от Синерга вие ще сте спокойни, че наетото компресорно обрудване ще работи надеждно, защото е проверено и сервизирано от професиален сервизен екип. Вие нямате ангажименти към смяната на коснумативите или друг вид сервиз или ремонти. При пуска на компресор под наем сервизен специалист ще посети мястото на работа на компресорнот оборудване и ще ви инструктира какво е необходимо за правилната експлоатация и в случай на нужда Синерга ще подвърже оборудването. В случай на по – голям или по – малък компресор Синерга много бързо ще замени наетото компресорно обрудване.

Ако имате краткосрочна нужда от сгъстен въздух, тогава наем на компресорното оборудване може да е най – подходящото решение. При наемане на компресорно оборудване Синерга се задължава да предостави компресорно оборудване за производство или обработка на сгъстен въздух под наем за определеният период от време, с необходимата производителност, като всички разходи по сервиза са за сметка на Синерга.

Синерга предлага следните видове компресорно оборудване под наем:

1. Електрически маслени и безмаслени винтови компресори

Всички безмаслени винтови компресори, както и маслените такива с мощност над 75kW се доставят на шейна и са специално произведени за отдаване под наем и работа при външни условия.

2. Мобилни винтови компресори с дизелов двигател

Мобилните дизелови компресори, които предлагаме под наем са с дебит от 2 до 10 m3/min и налягане до 10bar.

3. Хладилни и адсорбционни изсушители за сгъстен въздух

Свържете се с нас