Компресори под наем

Фирма Синерга ООД, предлагаелектрически и мобилни безмаслени и маслени компресори и компресорно оборудване под наем. Разполагаме на склад с различни видове винтови компресори, хладилни и адсорбционни изсушители.


Свържи се с нас

Компресорите под наем – кога е подходящо ?

Компресори под наемИзползването на компресор под наем е свързано най – често с изпълнение на краткосрочен проект, свързан с използване на сгъстен въздух. Много често производствата стартират нов производствен процес, при който няма яснота относно реалната нужда на сгъстен въздух или каква ще бъде натовареността на производството.

В такива случаи е по – подходящо да се инсталира временно компресорни мощности, чрез които без да се правят скъпи инвестиции да се стартира проекта и тогава да се прецени какво е най – подходящото решение. В такъв случай се минимизира риска от закупуването на неправилен компресор, който е твърде голям твърде малък или с неподходящото налягане.

За подобни казуси ние от Синерга имаме решение, при което предоставяме компресор под наем, инсталираме оборудването и измерваме консумацията на въздух като се съобразяваме с флуктоацията на натоварването. След това на база на резултатите и продължителността на проекта предлагаме решение – продажба на подходящо компресорно обрудване или краткосрочни или дългосрочно отдаване под наем на компресор, изсушител и друго компресорно оборудване.

Защо да наемем компресори от Sinerga.bg ?

На първо място при компресори под наем, ние от Синерга ООД, ще Ви помогнем да подберете най – правилният компресор и компресорно оборудване за да може да си свършите работата най – бързи и с най – малко усилия. При вземането на компресор или компресорно оборудване под наем от Синерга вие ще сте спокойни, че наетото компресорно оборудване ще работи надеждно, защото е проверено и сервизирано от професионален сервизен екип. Вие нямате ангажименти към смяната на коснумативите или друг вид сервиз или ремонти. При пуска на компресор под наем сервизен специалист ще посети мястото на работа на компресорното оборудване и ще ви инструктира какво е необходимо за правилната експлоатация и в случай на нужда Синерга ще подвърже оборудването. В случай на по – голям или по – малък компресор Синерга много бързо ще замени наетото компресорно оборудване.

Ако имате краткосрочна нужда от сгъстен въздух, тогава наем на компресорното оборудване може да е най – подходящото решение. При наемане на компресорно оборудване Синерга се задължава да предостави компресорно оборудване за производство или обработка на сгъстен въздух под наем за определеният период от време, с необходимата производителност, като всички разходи по сервиза са за сметка на Синерга.

Видове оборудване под наем

Маслени и безмаслени винтови компресори под наем

Всички безмаслени винтови компресори под наем, както и маслените такива с мощност над 75kW се доставят на шейна и са специално произведени за отдаване под наем и работа при външни условия.

Мобилни винтови компресори с дизелов двигател под наем

Мобилните дизелови компресори под наем, които предлагаме под наем са с дебит от 2 до 10 m3/min и налягане до 10bar.

3. Хладилни и адсорбционни изсушители за сгъстен въздух под наем

Винтов комперсор RS75R45ie | Синерга ООД | Решения за сгъстен въздух

Винтови компресори

Ingersoll Rand RS45 – RS75

Винтови Компресори RSe 7,5 - RSe22Компресори под наем

Винтови компресори

Компресори RSe 7,5 – RSe22

Винтови компресори Ingersoll Rand серия RS200 – 355RS315ie AC HERO | Синерга ООД | Решения за сгъстен въздух

Винтови компресори

Ingersoll Rand серия RS200 – 355

Винтови компресори Ingersoll Rand серия RS 90 – 160RS160ie Ghosted | Синерга ООД | Решения за сгъстен въздух

Винтови компресори

Ingersoll Rand серия RS 90 – 160

Ingersoll Rand UpIngersoll Rand Up

Винтови компресори

Компресори Ingersoll Rand UP

Винтови Компресори Ingersoll Rand R5.5 – R11Ingersoll Rand R5.5 – R11

Винтови компресори

Ingersoll Rand R5.5 – R11

Често задавани въпроси за компресори под наем

Мога ли да наема компресор под наем?

Да, разбира се. Може да отправите запитване за конкретно компрeсорно оборудване чрез нашата контактна форма на страницата на сайта или по тел. 0887 702 325.

Какво оборудване под наем предлагате?

Синерга ООД предлага 3 типа оборудване под наем.

1. Маслени и безмаслени винтови компресори

2. Мобилни компресори с дизелов двигател

3. Хладилни и адсорбционни изсушители за сгъстен въздух

Как мога да се свържа и да запазя оборудване под наем?

Може да се свържете с нас на посочената контакт форма на сайта и/или да ни потърсите на телефон 0887 702 325 в работно време.

Защо да вземем компресори под наем от Sinerga.bg

Sinerga.bg или Синерга ООД е доказан търговец и дистрибутор на компресори и компресорно оборудване. Фирмата има доказан опит над 13 години опит, като в последните няколко години е официален дистрибутор на компресорно оборудване Ingersoll Rand.

Синерга ООД помага на бизнеса, като предоставя оборудване под наем за определен срок на изгодни условия и цени. Може да изпратите запитване, като попълните формата по-долу, а наш представител ще се свърже с Вас, за да Ви предостави оферта.

Синерга ООД е оторизиран дистрибутор на компресори и предлага изгодни решения за предприятията и бизнеса. Ако имате нужда от сгъстен въздух за осъществяване на производствен процес или краткосрочен проект, ние ще ви помогнем.

Фирма Синерга ООД се занимава с разработването на ефективни решения, като крайната ни цел е да улесним максимално производственият процес. Освен продажба на висококачествени компресори, ние предоставяме и компресори под наем, подходящи за тепърва стартиращи бизнеси, както и за краткосрочни проекти, изискващи снабдяване със сгъстен въздух за да бъдат успешно завършени. Предоставяме професионално пълно сервизиране на предоставените от нас компресори, независимо от техният вид, като Вашите задължения приключват с натискането на бутона „Старт“. Остава да се съсредоточите изцяло в бизнеса си и да оставите на нас да поемем нашата задача в осигуряването на гладък производствен процес, надеждно снабдяван със сгъстен въздух. На своите клиенти предлагаме пълна поддръжка за компресорите, които отдаваме под наем, както и се ангажираме със задачата да ги отремонтираме при необходимост.

Благодарение на качеството и иновативните технологии, компресорите които ние от Синерга ООД предоставяме ще си спестите голяма част от факторите, които биха усложнили Вашият бизнес. На първо място това са сметките за електроенергия, като нашите компресори работят гладко, без изненадващи прекъсвания и без да се натрупва масло и конденз в системите, което позволява сигурна работа и съответно по-малки разходи за електроенергия.

Ние от Синерга ООД ще ви предложим широка гама от маслени, безмаслени и мобилни компресори, като ще подберем най-подходящият според нуждите ви.

Синерга ООД оперира основно в град София, но при запитване, можем да договорим условия и за други градове из цяла България.

 

Още информация във видеоСвържете се с нас