Компресорно оборудване и сгъстен въздух за приложение в инфраструктурното строителство

Висококачествени решения за индустрията от Синерга ООД

Свържи се с нас

Сгъстен въздух с високо качество за приложение в инфраструктурното строителство

Сгъстеният въздух е един от най-важните източници на енергия при инфраструктирното строителство. Освен за захранване на различни пневматични инструменти като къртачи, чукове, къртици и други, сгъстеният въздух се използва и за почистване на тръби и трасета и изсушаване на тръби за преносна различни флуди.

При повечето инфраструктурни обекти с оглед на спецификата на този вид строителство от компресора се изисква той да бъде мобилен, автономен и изключително надежден при високи натоварвания и открити условия на работа понякога с висока запрашеност и висока температура.

Наши клиенти

glavbolgaarstroi gbs sinerga | Синерга ООД | Решения за сгъстен въздух

ГЛАВБОЛГАРСТРОЙ

Главболгарстрой е лидер в инфраструктурното строителство в България, като фирмата изгражда редица знакови проекти на територията на България, Косово, Русия, Украйна, Беларус, Казахстан, Узбекистан, Германия, Африка, Средна Азия и Близкия Изток.

В един от своите текущи проекти свързани с изграждане на нов газов тръбопровод Главболгарстрой се довери на Синерга ООД за доставката на компресорно оборудване. Доставеното оборудване се състои от мобилен винтов компресор с дизелов двигател, вграден афтеркулер и адсорбционен изсушител за осигуряване на сгъстен въздух с точка на оросяване -70 градуса Целзии.

ЕВРОАЛИАНС ИНЖЕНЕРИНГ

Евроалианс инженеринг изпълкнява анкери, сондажни и инжекционни работи и пръскан бетон. Като партньор на европейски компании и самостоятелно, Евро Алианс Тунели участва в строителството на тунели в Германия, Испания, Гърция, Финландия, Сърбия и България. От 2008, компанията е и основен изпълнител в строителството на метрото в гр. София. Евро Алианс Тунели е дружество изпълнило за по-малко от двадесет години строителството на над 100 км. метро, магистрални, железопътни и хидротехнически тунели.

Евроалианс тунели се доверява на Синерга ООД за поддръжката и ремонта на своето компресорно оборудване. Компресорите работят в изключително тежки експлоатационни условия и в тази връзки те изискват качествена поддръжка и ремонти.

evroalians inzhinering | Синерга ООД | Решения за сгъстен въздух

Компресори с приложение в инфраструктурното строителство

Електрически винтови компресори с маслено врпъскване

Към продуктите

Мобилни винтови компресори с дизелови двигатели

Към продуктите

Мобилни винтови компресори с дизелови двигатели

Към продуктите

Системи за третиране на сгъстен въздух в инфраструктурното строителство

adsorbtsionni izsushiteli | Синерга ООД | Решения за сгъстен въздух

Адсорбционни изсушители

filtrirashti sistemi | Синерга ООД | Решения за сгъстен въздух

Филтриращи системи

afterkuleri aftercoolers | Синерга ООД | Решения за сгъстен въздух

Афтеркулери

Свържете се с нас