Специалист продажби компресорно оборудване.

Здравей колега,

ако си стигнал дотук и четеш тази публикация, значи се интересуваш от сгъстен въздух, обичаш търговски предизвикателства и имаш желание да се развиваш. Ако това е така, то аз те поздравявам за твоята решителност да предприемеш действия за твоето усъвършенстване.

Синерга ООД работи с големи индустриални производства, които ползват големи количества сгъстен въздух. Фирмата е официален дистрибутор на компресорно оборудване Ingersoll Rand. Повече за нас можеш да научиш тук.

За да станеш част от нашият екип, най – важните качества, които търсим у нашия бъдещ колега са, да бъде харизматичен, отговорен и последователен, да има желание да научава нови неща, да умее да поема отговорности и да взема решения, да бъде честен и лоялен към колегите си и фирмата и да обича да пътува. Предимство е ако имаш опит с търговията на индустриално оборудване и познаваш големите производствени предприятия в България.

И така, ако сме събудили твоя професионален интерес, ето в какво се състои работата на

 

ТЪРГОВСКИ СПЕЦИАЛИСТ КОМПРЕСОРНО ОБОРУДВАНЕ:

 

Отговорности:

– Създава търговски контакти с всички предприятия и заводи, които ползват сгъстен въздух и индустриални компресори.
– Поддържа контакти със съществуващите клиенти.
– Разработва инженерингови решения за оптимизация и изграждане на компресорни инсталации.
– Подготвя оферти, води преговори и сключва сделки с клиенти.
– Работи със CRM система.
– Следи своите проекти стриктно и представя подробни отчети.

Минимални изисквания

– Да бъде проактивен;
– Да е упорит и целенасочен;
– Опит в B2B (business to business) продажбите;
– Средно/висше техническо или икономическо образование;
– Активен шофьор, свидетелство за управление кат. В;
– Възможност за чести командировки в страната;
– Компютърна грамотност;
– Английски език;
– Търговски опит в продажба на индустриално оборудване е предимство;
– Познаване на големите предприятия в България е предимство;

Какво предлагаме:

– добронамерени колеги и приятелска работна атмосфера;
– фирмени обучения и помощ;
– технически обучения в заводите на най – големите и иновативни производители на компресорно оборудване;
– интересна и предивикателна работа;
– адекватно заплащане без горен праг, което се формира на база постигнати успехи с ясно регламентирани правила.
– служебен автомобил;
– служебен лаптоп;
– служебен телефон;
– допълнителни профилактични медицински прегледи;

 

Моля те преди да продължиш с кандидатстването отговори на себе си дали сам се виждаш в такава атмосфера и дали описаните качества се отнасят за теб. Няма смисъл да работиш работа, която не ти харесва.

Ако това не ти е достатъчно като информация и искаш да научиш повече или имаш някакви въпроси можеш да се свържеш с нас на телефон: 0887 70 23 25.

 

 

За да кандидатстваш изпрати своето CV, снимка и мотивационно писмо на адрес jobs@compressorbg.com или използвай формата за кандидатстване по – долу като прикачиш своята автобиография от бутон “Browse”

 

Какво ще направите в началото на срещата си с потенциален нов клиент. Изберете до 3 отговора.*

Ще оставя инициативата в разговора на клиента и ще го оставя да говори.Ще взема инициативата за разговора и ще му представя предимствата на нашият продукт.Ще му обясна с какво нашите продукти са по - добри от тези на конкуренцията.Ще му покажа грешките в неговата инсталация и ще му разкажа как бихме могли да ги разрешим.Ще поема инициативата в разговора и ще го убедя, че нашите продукти са с най - добро качество и най - добра цена за качеството си.Ще си поговоря с него на общи теми - спорт, хобита и други.

Ваш дългогодишен клиент ви се обажда за да Ви уведоми, че е получил по - добра цена от Ваш конкурент за продукт, който той купува редовно от Вас и иска да му направите 10% отстъпка от цената. Вие имате възможност да дадете 10% отстъпка, но това би намалило значително Вашата печалба (и съответно комисионна). Какво правите?*

Ще намаля цената си с 10% за да не рискувам да загубя клиента си.Ще се опитам да предоговоря размера на отстъпката, като ще се постаря да се срещнем по средата.Учтиво ще откажа да направя каквато и да е отсъпка.

Когато водите тежък преговор и сте изправени пред труден клиент е по - добре да отстъпите за нещо дребно, за да породите добра воля. Това твърдение за Вас е:*

ВярноНевярно

Работили ли сте досега със CRM система?*
ДАНЕ